GRATIS Online Workshop: "Gør realiseringen af dine mål stressfri og uundgåelig"

Mål, tid og overskud er en farlig cocktail, som ofte presser dig. Men der findes en metode, som ikke blot sikrer dig, at du når dit mål, den gør dig også ekstremt effektiv og tanker dig op med energi, mens du arbejder dig hen imod det. Det bedste af det hele er tilmed, at metoden er meget enkel og er tilpasset din krop 100%. Den eliminerer derfor stress, uden at du skal gå på kompromis med dine drømmemål. Du står derfor med en mulighed foran dig, hvor du kan tage dine inderste mål og drømme og ikke mindst dig selv og din stressende livsstil alvorligt.

Metoden er videnskabeligt funderet, men jeg forklarer det helt enkelt for dig. Den er ukendt, men jeg har 14 års erfaring i at bruge den, da jeg fandt den intuitivt, senere opdagede og satte mig grundigt ind i og afprøvede den videnskabeligt nedskrevne og dokumenterede beskrivelse af den.

Giv dig selv et skud selvkærlighed i dag og tilmeld dig herunder.
Du får link til online workshoppen og arbejdspapirer sendt på mail til dig med det samme.

Du siger nu "ja tak" til at få adgang til og deltage i workshoppen " Gør realiseringen af dine mål stressfri og uundgåelig" og tilmelder dig samtidig Free To Fly's nyhedsbrev, hvor du får tips og tricks til, hvordan du let kan realisere dine mål. Du kan let og til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
* indicates required